H&M Lash Curler | Kirpik Kıvırıcı

Merhabalar,

Yıllar önce bir ropörtajında ünlü bir Victoria's Secret modelinin çantasından ayırmadığı malzemeler arasında kirpik kıvırıcının olduğunu öğrendiğimde ben de bir tane edinmiştim. Tabi zaman geçtikçe içindeki plastik eskidi ve nedense yeni bir tane almadım. Uzun zamandır da kirpik kıvırıcı kullanmıyordum. Bir H&M ziyaretimde bu minnoşu görünce bu eksiğimi hatırladım ve tasarımını da beğendiğim için sepete atıverdim.



Altın ve gümüş rengi metal gövdesiyle oldukça şık. İçindeki siyah plastik kısmı kauçuk gibi sert bir malzemeden, dolayısıyla kullanımı bana biraz sert geldi. Kirpiklere daha az basınç uyguluyor. Uygulama sonucunda uygulama süresine bağlı olarak kıvırma etkisi veriyor. Yine de çok güzel bir kıvırma değil de dalga şeklinde geniş kıvrımlı bir etki bırakıyor. Siyah plastik kısmı daha yumuşak olsaydı daha iyi olabilirdi.

Kıvırıcının fiyatı 10 TL'ydi. H&M mağazalarında bulmak mümkün. Sevdiğiniz ve önerebileceğiniz bir kirpik kıvırıcı varsa önerilere açığım.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Ben vaktiyle Inglot'tan almıştım kirpik kıvırıcımı, çok da severek kullandım/kullanıyorum. MAC'inkine de iyi diyorlar. Aklında olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başakcım, bir göz atayım. Sen sevdiysen kesin çok başarılıdır :)

      Sil
  2. Yaa bu kıvırıcılardan ben de aldım ama kullanmaya korkuyorum :() sanki gözkapağımı sıkıştıracakmışım, kirpiklerimi koparacakmışım gibime geliyor. Halbuki kirpiklerim çook düz ihtiyacım var kullanmaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burçak'cım ilk başta öyle oluyor ama birkaç kullanımdan sonra hemen alışırsın. Önemli olan sanırım o ilk adımı atabilmek :) Düz kirpikler için mucize gerçekten.

      Sil
  3. Ben kirpik kıvırıcının mucize olduğunu düşünüyorum gereksiz gibi görünüyor ama etkisini gördükten sonra olmazsa olmazın oluyor :) Dirty works'ünkini kullanıyorum ben pembe saplı olan gayet memnunum bakabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle etkisini gördükten sonra vazgeçemiyor insan :) Kıvrık kirpiklerde maskara da daha bir güzel duruyor. Teşekkür ederim bir bakayım Dirty Works'ünkine.

      Sil
  4. Ben kirpik kıvırıcıları sadece özel günlerde kullanıyorum Seher'cim. Sürekli kullanımda zaten çok hassas kirpiklerime zarar vereceğini düşünüyorum. Ancak, iyi bir kıvırıcı şart gerçekten... Shu Uemura ve Mac güzel bence :) Sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shu Uemura'yı forumlardaki yorumlarda da çok görmüştüm Blana'cım. Teşekkür ederim. Çok sert uygulamamaya çalışıyorum ben de kirpiklerime zarar vermemesi için. Bir süre ara vermiş olunca şimdi özenerek kullanmaya başladım tekrar :)

      Sil