Avene 3ü 1 Arada Güneş Bakım Kiti

Merhabalar,

Bu yaz tatil sezonunu açtığımda güneş kremi seçimim Avene markasından yana oldu. Avene'in tercih sebebim dermokozmetik bir marka olması nedeniyle hassas ciltlere uygun olması ve neredeyse tüm ihtiyaçları karşılayan üçlü bir set oluşturmalarıydı.



Setin içerisinde yüz için güneş kremi, vücut için güneş kremi ve güneş sonrası losyon bulunuyor. Ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse;

Vücut için güneş kremi: SPF50 içeriyor ve 200 ml. Sprey şeklinde, ayrıca suya karşı dayanıklı. Uygulama sonrasında beyazlık bırakmıyor, kolay dağılıyor ve uygulanıyor. Paraben içermemesi de sevdiğim diğer bir özelliği oldu.

Yüz için güneş kremi: SPF50 içeriyor ve 50 ml. Hassas ciltler için uygun; paraben içermiyor ve göz yakmıyor. Kolayca emiliyor, beyaz renk bırakmıyor. Yapısı da oldukça hafif. Benim karma cildimde bile yağlı bir parlama yapmadı. Ayrıca vücut kremi gibi suya dayanıklı.

Güneş sonrası losyon: 50 ml. Bu ürün de paraben içermiyor. Güneş sonrası gerginleşen cildi nemlendirmede ve rahatlatmada oldukça başarılı. Verdiği nemi cilt uzun süre hapsediyor. 

ürünlerin herbirini ayrı ayrı sevdim. Açık tenlilere ve hassas ciltlere tavsiye ederim. Üçlü set fiyatı kutunun üzerinde 99 yazmasına rağmen ben n11'den 65'ye aldım. Boyutlarından dolayı bu yazı rahatça çıkaracaklar gibi görünüyor.

Avene ürünlerini eczanelerde ve online dermokozmetik sitelerde bulmak mümkün. Ayrıca kısa tatillerde çok kullanışlı olacağı için tavsiye edebileceğim Vichy tanışma seti ile ilgili yazıma da buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder