Makyaj Bazı Olarak Nivea After Shave Balsam

Merhabalar,

Biliyorsunuz son zamanlarda makyaj bazı olarak Nivea After Shave Balsam kullanmak oldukça popüler oldu. Ben de elimdeki ürünlerden dolayı şu aralar makyaj bazına ihtiyacım olmadığından, birçok kişide gördüğüm bu ürünü denememiştim. Kendisi aslında erkekler için bildiğimiz traş sonrası losyon. Makyaj bazı olarak popüler olmasının sebebi ise makyajın kalıcılığını artırıyor ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor olması. Geçenlerde eşimle Watsons'a gittiğimde görünce ona aldım ve tabi ben de denerim diye düşündüm :) 


Öncelikle ambalajı çok güzel, beyaz bir cam şişede. Miktar olarak da çok büyük 100 ml. Yapısı jel şeklinde ve içeriği birçok makyaj bazına göre oldukça temiz (paraben ve alkol yok). Belirtildiği gibi hassas ciltlere uygun. Kokusu ise çok kısa bir süre kalıp hemen kayboluyor. Uygularken çok yoğun değil de daha az ve kontrollü uygulamakta fayda var. Hafif yapışkan bir his bırakıyor ve zaten bu nedenle üzerine uyguladığınız ten ürünlerini uzun süre tutabiliyor. Cildim karmadan yağlıya dönük olmasına rağmen herhangi bir sivilceye veya ekstra yağlanmaya sebep olmadı.

Eğer bir baza ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz. Ama eğer elinizde yeteri kadar ürün varsa özellikle gidip almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Fiyatı indirimde 15 idi. Yine de bu fiyata sanırım bu özelliklerde bir makyaj bazı bulmak imkansız. 


Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder