The Ordinary Online Sipariş | The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml

Merhabalar,

The Ordinary Deciem grubunun bir üyesi. Yurtdışında oldukça popüler olan ve yabancı içerik üreticilerinden sıkça gördüğümüz retinol, aha, bha gibi içeriklere sahip ürünleri uygun fiyatlara üretiyorlar. Ürün yelpazelerinde vitamin ve retinoidler, asitler, nemlendiriciler ve yağlar, karışım moleküller var. Aynı zamanda son zamanlarda çıkardığı fondötenler o kadar çok ilgi gördü ki bekleme listesindekilerden dolayı uzunca bir süredir stokta yoklar. Yine yakın zamanda güneş koruyucuları çıkaracaklar, umarım bolca stok yaparlar da biz de ulaşma fırsatını yakalarız. Tüm ürünlerine kendi web sitelerinden ulaşabilirsiniz: http://theordinary.com/ 

Benim de bir süredir The Ordinary'nin ürünleri dikkatimi çekiyordu. Gerek sitelerindeki detaylı bilgilendirmeleri gerekse sade ve içeriği doğrudan anlayabileceğimiz tasarımları ile deneyimim olmasına rağmen marka kendini bana sevdirmişti. Ülkemizde doğrudan gidip satın alabileceğimiz bir yer olmadığından, instagram satış hesaplarından takip ediyordum ama bu hesapların çoğundaki fiyatlar ürünün satış fiyatına göre çok abartılıydı.


Kendi web sitesindeki standart kargo ücreti 38.00 Dolar olunca o da bana fazla geldi ve araştırmalarım sonucunda Asos'ta da satıldıklarını gördüm. Deneme amacıyla en merak ettiğim ürün olan "The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml" yi sipariş ettim. Ödemeyi banka kartımla yaptım. Fiyat kargo dahil 12.98 Dolar ve bana satın aldığım günün kuruyla yaklaşık 46 TL'ye geldi.


Türkiye'deki anlaşmalı dağıtıcı PTT Kargo. 1 Haziran'da verdiğim siparişe teslim süresi olarak 21 Haziran verildi. Ben 28 Haziran'da posta kutusunun üzerinde tesadüfen gördüm. Gelip teslim etmemişler, posta kutusunun üzerine bırakmışlardı. Büyük ihtimalle daha erken gelip orada dikkatimi çekmemiş olabilir. Tutar küçük olduğundan gümrüğe de takılmadı, kısacası pakete sorunsuzca ulaştım.

Eğer siz de The Ordinary ürünlerini denemek istiyor ancak nasıl ulaşacağınızı bilemiyorsanız Asos'tan almayı deneyebilirsiniz. Ancak 2017 itibariyle gümrüksüz alışveriş limiti 30 Euro olduğundan siparişinizin toplam tutarının 30 Euro'yu geçmemesine dikkat etmelisiniz. 

Daha önceki Aliexpress fırça alışverişlerim içinse aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.




Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

3 yorum:

  1. Ben görmemişim bu markayı, deneyimlerini çok merak ediyorum, etkili bir şeye benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir marka canım ürünlerine bir bakmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  2. gümrük hakkında geniş bilgi verebilir misin 30 euroyu geçmezsek gümrük kesiliyor mu

    YanıtlaSil