31 Ağustos 2016 Çarşamba

2016 | Ağustos Ayı

Merhabalar,

Yazın bitmesini hiç ama hiç istemezken Ağustos ayı ne çabuk geçti hiç anlayamadım. Bu ay benim için iş hayatımdan dolayı biraz yoğun geçti. Sözü çok uzatmadan kısaca neler yapmışım göz atalım mı?

Hayatımın pudrasını bulmuş olabilirim: Nars Light Reflecting Pressed Powder

Genelde biraz nemlendirici+BBkrem+Maskara+Aydınlatıcı şeklinde kolay makyajlar yaptım

H&M allık yine severek kullandıklarımdan olurken Estee Lauder'ın Sumptuous Maskarasına bayıldım

Bioderma Hydrabio Perfectur'u makyaj bazı olarak sıkça kullandım

Yoğunluktan 5 dakikada oje dahil makyaj yaptığım günler oldu 

Zaman zaman da özenerek hazırlandım tabii ki :)

Umarım Ağustos ayınız güzel geçmiştir.
Sevgiler,
Seher



29 Ağustos 2016 Pazartesi

Sephora Lash Plumper Kahverengi Maskara

Merhabalar,

Yazın malum daha hafif makyaj yapar olduk. Hafif makyajla sarışınlarda siyah maskara ve eyeliner çok fazla ben buradayım diye bağırdığından bir Sephora alışverişim esnasında kahverengi eyeliner ve maskara aldım. 



Maskara kıl fırçalı ve biraz tombik şekilli. Bu nedenle uygulama yaparken bulaşmaması için biraz dikkatli olmak gerekiyor. Kirpikleri çok fazla uzatmıyor, çok da dolgunluk vermiyor. Sadece benim gibi açık renk kirpikleriniz varsa belirginleştiriyor ve çok az da hacim veriyor. Renk olarak soğuk alt tonlu koyu kahve diyebilirim. Açıkçası rengini sevdim. Kısacası fazla beklentiye girmeden hafif bir görünüm istediğinizde, ben buradayım demeyen günlük makyajlarda kullanabileceğiniz bir maskara. 

Sephora indirimine rastladığımdan maskara 20, eyeliner 15'ye düşmüştü. Eyeliner için inceleme yazısını da ayrıca paylaşacağım. Diğer maskara inceleme yazılarım için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

27 Ağustos 2016 Cumartesi

Takma Kirpik | Flormar Magnificent Eyelash Extensions102

Merhabalar,

Takma kirpikleri özel günlerde kullanmayı çok seviyorum. Adeta tek başlarına göze ayrı bir hava katıyorlar ve göz makyajı ne kadar hafif olursa olsun çok güzel bir görünüm sağlıyorlar. Benim kirpiklerim ince ve uzun olduğundan yıllardır severek kullandığım, deforme oldukça tekrar tekrar aldığım takma kirpiklerim Flormar Magnificent Eyelash Extensions 102 numara.




Flormar'ın bu takma kirpikleri yapılarının ince olması nedeniyle hacim verirken aynı zamanda doğal bir görünüm sağlıyorlar. Göz yapısına göre uzun gelirse uçlardan kısaltılabilirler. Yapışkanı çok başarılı; kirpikleri güzel tutuyor. Yapışkanın rengi açıldığında ve uygularken gri gibi gözükse hemen siyaha dönüyor. Ancak yapışkanın kapağını açarken biraz dikkatli olmak gerekiyor, içi hemen dışarıya akıyor. Her aldığımda ilk açışımda aynı problemi yaşıyorum, eğer buna bir çözüm bilen varsa yorum olarak yazabilirseniz çok sevinirim. Kullanımdan sonra kirpikleri çıkarması çok basit; kirpiklerinizi yolmadan ve herhangi bir makyaj temizleyiciye ihtiyaç duymadan kenarından tutarak nazikçe çekip çıkarabiliyorsunuz. 

Kısacası Flormar Magnificent Eyelash Extensions 102 numara benim uzun süredir severek kullandığım takma kirpikler. Fiyatı da birçok takma kirpiğe göre uygun 12,90. Flormar standlarından ve internet sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

24 Ağustos 2016 Çarşamba

MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle Aydınlatıcı

Merhabalar,

MAC'in popüler ürünlerinden Soft&Gentle aydınlatıcıyı ben de çok seviyorum. Klasik siyah ambalajıyla oldukça şık. Mıknatıslı kapağı, çantaya attığınızda bile açılmayacak kadar sağlam. 

Çok doğal ve hafif ışıltı sağlayan bir ürün. Mineral olduğundan incecik, yumuşacık bir yapısı var. Şampanya tonlarında ve minik sarı simler içeriyor. Bu minik simler gözle görülür şekilde belirgin durmuyor ve kesinlikle sim sim bir görüntüye neden olmuyor. Tüm ten renklerine yakışacak çok başarılı bir aydınlatıcı.


Ben daha hafif bir görüntü için Eklips'in fan fırçasını, daha yoğun bir görüntü içinse Real Techniques'in 301 numaralı fırçasını kullanıyorum. Uygulama esnasında tozuttuğunu da söylemem gerekiyor. Sanıyorum ürünün tek olumsuz yanı da bu. 


MAC Soft and Gentle Aydınlatıcı hem ıslak hem de kuru olarak kullanılabiliyor. Islak uygulandığında kuruya göre daha metalik bir görünüm veriyor. Bir de son zamanlarda Instagram'da rastladığım bir aydınlatıcı uygulama yönteminden bahsetmek istiyorum. Hindistancevizi yağından çok az bir miktar alıp aydınlatıcı uygulayacağınız bölgeye sürüyorsunuz, daha sonra aydınlatıcıyı uyguluyorsunuz. O kadar yoğun bir aydınlık oluşuyor ki ilk denediğimde gözlerime inanamamıştım :)

Gerek renk ve uygulama olarak, gerekse gramaj olarak fiyatını hak eden bir ürün. Sürekli kullanmama rağmen bir azalma belirtisi bile göstermedi. Fiyatı 89 . Mac mağazalarından ve internet sitesinden bulabilirsiniz.

Diğer aydınlatıcı incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher



22 Ağustos 2016 Pazartesi

H&M Sünger&Kabuki Fırça İKİLİSİ

Herkese merhabalar,

Bir süredir H&M'in meşhur beyaz süngerini bulmak için fırsat buldukça kısa da olsa H&M'in güzellik bölümüne uğrayıp bakıyorum. Ne yazık ki şu ana kadar hala bulmuş değilim. Son ziyaretimde bu şirin mi şirin kabuki fırça&sünger ikilisini gördüm. Fırçanın minikliği ve süngerin şekli çok hoşuma gitti. Bir de beşli tırnak törpüsünden aldım.



Fırça küçük olduğundan uygulama yapmak biraz uzun sürüyor ama makyaj çantasında az yer kapladığından gün içinde parlama yapan yerlere pudra uygulamak için çok kullanışlı. Süngeri yorumlamak gerekirse, şekli itibariyle hem göz altına hem de yüze uygulama yapmak için güzel tasarlanmış ama Beauty Blender'a alışmış olduğumdan yapısı bana sert geldi. Islatıldığında da hacminde herhangi bir artış olmuyor. Fazla ürün emmiyor ama uygulama yapmak görece daha zor. Bu nedenle çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Bu arada Beauty Blender makyaj süngeri incelemem için burayı tıklayabilirsiniz. 

Törpüleri ise çok beğendim. Tırnağa kolayca şekil veriyor. Renkleri de insana enerji veriyor :) Sünger ve kabuki fırça 17 tl, törpü seti 5 tl'ydi. 

Sevgiler,
Seher

20 Ağustos 2016 Cumartesi

SNP Animal Panda Whitening Mask

Merhabalar,

Hayvan desenli maskeleri yüzde bekletirken çok şirin buluyorum. Uzun süre bekletme sıkıcılığını biraz olsun kırıyorlar. Bir Watsons alışverişim sırasında SNP'nin hayvan desenli maskelerine rastladım. Cildi nemlendirmek için hindistancevizi suyu içeriyorlar. Maskeler de doğal selülozdan yapılıyor. Bu nedenle hassas ciltler için de uygunlar. Çeşitleri; Tiger Wrinkle Mask, Panda Whitening Mask, Dragon Soothing Mask ve Otter Aqua Mask. Ayrıca bir Kore markası olan SNP Kore Hayvanları Koruma Derneği'ne de katkıda bulunuyor. 

Benim seçimin Panda Whitening Mask oldu. Beyazlatıcı (Whitening) olarak geçse de arkasındaki açıklamada cilde nem ve parlaklık vermek için uygun olduğu yazıyor.



Maske kağıt şeklinde. Katlanmış olarak ambalajlandığından katları açmak için dikkatli olmak gerekiyor. Yüzü tamamen kaplayan; göz, burun ve ağız kısımları için uygun boşluklar içeriyor. Boyut olarak benim yüzüme biraz büyük geldi ama uygulamada herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Göz ve ağız kısımlarından boşluklar daha rahat otursun, beklerken zorlanmayayım diye biraz kestim.

Maskeyi yüzüme oturtup, ambalajda kalan kısmı da boynuma yedirdim ve yarım saat beklettim. Verdiği nem gayet güzel, uzunca bir süre de etkisini korudu. Aydınlık bir görünüm verme vaadine gelince, açıkçası ben bu etkisini pek göremedim. Kısacası, maskeyi başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Cildinizin neme ihtiyacı varsa uygun fiyatlı olduğundan deneyebilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

17 Ağustos 2016 Çarşamba

Karşılaştırma | Kalem Rujlarım

Merhabalar,

Kalem rujları kolay sürümleri nedeniyle daha pratik buluyorum. Bende Revlon'un ve Clinique'in kalem rujlarından var. Her iki markadan da oldukça memnunum.

Soldan sağa; Revlon Colorburst Sultry, Revlon Colorburst Elusive, Clinique Chubby Stik Broadest Berry, Clinique Chubby Stick Plushest Punch. Clinique Chubby Stik Broadest Berry deneme boy olduğundan diğerlerinden biraz daha minik. Kapağı da renksiz plastik. Bu nedenle fotoğrafta çıkmamış.



Hem Revlon'unkiler hem de Clinique'inkiler tek sürüşte rengini çok güzel veriyor. Yapılarını karşılaştırdığımızda Revlon'un daha mat-kadifemsi bir bitişi varken Clinique'in daha parlak bir bitişi var. Her ikisinin kalem rujlarının kalıcılıklarının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Aşağıda hepsinin swatchlarını görebilirsiniz. Revlon Colorburst Sultry ile Clinique Broadest Berry renk olarak çok yakınlar. Revlon Colorburst Elusive açık bir pembeyken Clinique Plushest Punch daha vişnemsi bir pembe.



Daha önce yayınlamış olduğum Revlon Colorburst Sultry inceleme yazıma burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Siz en çok hangisini beğendiniz? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Seher


15 Ağustos 2016 Pazartesi

Clinique Pop Ruj | 18 Papaya Pop

Merhabalar,

Clinique Pop serisini sürümünün kolay olması ve dudağı pürüzsüz göstermesi nedeniyle çok başarılı buluyorum. Zaten bu seri "Lip colour+Primer+Rouge Intense+Base" olarak geçiyor. Kısaca hem ruj hem de baz diyebiliriz. Daha önce bu seriden 07 numara Passion Pop rengini incelemiştim, okumak için burayı tıklayabilirsiniz.



Minik ışıltıları, kolay sürümü, yaza uygun mat olmayan yapısıyla son zamanlarda sevdiğim rujlardan biri de Clinique Papaya Pop oldu. Rengini nemli yapısına rağmen tek sürüşte veriyor. Ayrıca kalıcılığı da yapısına göre oldukça iyi. Renk olarak turuncumsu-pembemsi, hafif bronz tende güzel duruyor. Çizgilere dolmuyor ve dudağı kurutmuyor. İçerisinde Shea ve Muru Muru yağı bulunduğundan dudaklarda birşey yemediğiniz takdirde kalıcı nem sağlıyor.

Clinique Pop rujların fiyatları 89 tl. Clinique'in online sitesinde veya Boyner, Tekin Acar gibi kozmetik marketlerde bulabilirsiniz. Bu serinin 24 farklı renk çeşidi var. Sizin deneyimleme fırsatınız oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Seher

13 Ağustos 2016 Cumartesi

H&M Pure Radiance Powder Blusher Apricot Allık

Merhabalar,

H&M kozmetik ürünleri ülkemize geldiği günden beri oldukça popüler. H&M gibi uygun fiyatlarıyla tanınmış bir markaya göre ise ben fiyatlarını birazcık fazla buluyorum. Dolayısıyla indirim sırasında küçük bir alışveriş yapmıştım. İlgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz.



Bu alışverişimde Pure Radiance Powder Blusher Apricot rengi allık almıştım. 5 gramlık siyah ve altın sarısı ambalajıyla görünümü oldukça estetik. Plastik ve hafif olması nedeniyle taşınması da kolay ama maalesef eksik yanı kapağında ayna bulunmaması. 



Pigmentasyonu çok yoğun değil, ne kadar çok alınırsa alınsın aşırı bir renk vermiyor. Bu nedenle kullanımı çok rahat. Küçük bir fırça ile birlikte makyaj çantasına atmalık. Rengi çok açık şeftali. Özellikle benim gibi sarı alt tonlu açık tenlilerin çok seveceğini düşünüyorum. Fiyatı indirimde 10₺'ye düşmüştü. Sizin H&M'in allıklarını deneme şansınız oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Yine bu renklerde ama daha yoğun renk veren bir allık olan the Balm Instain Swiss Dot hakkındaki yazıma da buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Karşılaştırma | BB Kremlerim

Merhabalar,

Uzun zamandır elimdeki BB kremlerin karşılaştırması hakkında bir yazı yazmak istiyor ama bir türlü vakit bulamıyordum. Çok sevdiğim bir arkadaşım da bu konuda bir yazı isteyince daha fazla geciktirmemem gerektiğini anlayıp hemen işe koyuldum. Umarım seçim yapamayanlar için faydalı olur.

Benim şu anda kullanmakta olduğum BB kremler aşağıdaki fotoğrafta soldan sağa sırasıyla; Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB, Pure Beauty BB, Missha Perfect Cover BB ve Missha Signature BB.



Bendeki numaraları ile BB kremlerin bazı temel özellikleri ve benim cildimde sergiledikleri kalıcılık ve kapatıcılık gibi nitelikleri ile ilgili bir tablo oluşturdum (Lütfen bu tablonun ürünlerin benim cildimdeki etkilerine dayanarak hazırladığımı göz önünde bulundurunuz.).


Estee Lauder Double Wear BB (Intensity 1.0)
Pure Beauty BB (Tek renk)
Missha Perfect Cover BB (21)
Missha Signature BB (21)
Renk Alt Tonu
Pembe
Gri
Gri
Gri (Açık)
Güneş Koruma
SPF30
SPF42
SPF42
SPF25
Bitiş
Parlak
Parlak
Parlak
Parlak
Yapı
Yoğun
Kalın
İnce
İnce
Kalıcılık
Yüksek
Yüksek
Yüksek
Yüksek
Kapatıcılık
Orta
Yüksek
Orta
Orta
Paraben
İçeriyor
İçermiyor
İçeriyor
İçermiyor
Miktar
30 ml
30 ml
20 ml
20 ml
Fiyat
149.00TL
26.90TL
29.90TL
39.90TL

Renk alt tonları konusunda aşağıdaki görseldeki swatchlar da durumu oldukça güzel gösteriyor. Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB en açık rengi olan 1.0 bile benim tenimde oldukça koyu ve pembe/şeftali duruyor. Diğer BB kremlerin hepsi Kore markası olduğundan gri alttonlular.



Ürünleri yaydıktan hemen sonra ise aşağıdaki gibi bir görüntü oluşuyor. Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB bariz koyu dururken, diğer BB kremler renk olarak ciltle bütünleşiyor. Hepsinin bitişi de parlak. Kalıcılıkları oldukça iyi ama benim T bölgem yağlı olduğundan parlama yapabiliyorlar. Bu nedenle T bölgeme pudra geçtiğimde parlamadan tüm gün beni idare ediyorlar.



Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB yoğun kremsi yapıda olduğundan uygulaması biraz zor. Pure Beauty BB'nin ise yapısı biraz kalın uygularken zorluk yaşamıyorum ancak bu kalınlık bariz hissediliyor. Missha'nın BB kremleri ise yapı olarak diğerlerine göre daha inceler. 

Renk olarak tam uymadığından ve dağıtması daha zor olduğundan Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB'yi diğerlerine göre daha az kullanıyorum. Missha'nın BB kremlerini ve Pure Beauty'nin BB kremini ise günlük makyajımda çok sık kullanıyorum. Bir aralar elim sık sık Pure Beauty BB'ye giderken, şimdi nedense Missha Signature BB'ye gidiyor. 

Kısacası Missha'nın BB kremlerini ve Pure Beauty'nin BB kremini çok sevdim. Fiyatları da göz önünde bulundurursak her biri iyi birer seçim olabilir. Sizin tavsiye edeceğiniz başka bir BB krem varsa yorum bırakırsanız sevinirim.

Her birinin ayrı incelemeleri için;

Missha'nın BB kremler için burayı
Pure Beauty BB için burayı
Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB  için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher



8 Ağustos 2016 Pazartesi

Lancome Teint Miracle Pudra | 045 Sable Beige

Merhabalar,

Yaz aylarında bronz görünüm veren makyaj ürünlerini kullanmayı seviyorum. Yüzü ısıtmak için çok kullanışlı oluyorlar. Bu nedenle düşünceli iş arkadaşlarımın bana doğumgünü hediyesi olan Lancome Teint Miracle Pudra ile nasıl mutlu oldum anlatamam :) 



Ambalajı çok şık, beyaz ve gümüş rengi. Aynası oldukça büyük. Pudranın üzerindeki Lancome çiçeği desenini de çok sevdim. Ürünün herhangi bir kokusu yok. Benimkinin numarası 045 Sable Beige; açık ve soft bir kahverengi. Açık tenliler için oldukça uygun bir renk. Yapısı incecik ve yumuşacık, ciltte eşit bir şekilde dağılıyor. Pigmentasyonu güzel ve neredeyse hiç tozutmuyor. Cildi kurutmuyor ve canlı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca hem kuru hem de ıslak olarak kullanılabiliyor.


Hem rengini, hem yapısını hem de ambalajını çok beğendim. Kontür yapmak için, yüzümü ısıtmak için ve hatta gözümün katlanma bölgesinde gölge vermek için kullanıyorum. Böyle bir ürün ihtiyacınız varsa tavsiye edebilirim.

Lancome Teint Miracle'ı Tekin Acar, Sevil, Douglas gibi kozmetik marketlerde bulmak mümkün. (Bu arada Douglas Türkiye pazarında istediği pazar payına ulaşamadığı için ülkemizden çekilme kararı almış. Tüm mağazaları da 2016 yılı sonuna kadar kapanacakmış.) Daha uygun bir bronzer arayışındaysanız H&M Face palet incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

6 Ağustos 2016 Cumartesi

Zigavus Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi

Merhabalar,

Kış aylarında soğuktan, yaz aylarında da güneş ve sıcaktan cildimiz nemsiz kalıyor ve sık sık nemlendirici krem kullanmak kaçınılmaz oluyor. Ancak yazın kullanılan nemlendiricilerin bence kışın kullanılanlara göre kesinlikle yağsız ve daha hafif olması gerekiyor. Ben de tam böyle bir arayıştayken Zigavus markasıyla ve markanın Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi ile tanıştım.



Krem, 200 ml'lik kavanoz şeklinde bir ambalajda geliyor; yapısı çok hafif. Yapısının hafif olmasına rağmen, verdiği nem oldukça başarılı. İçerisinde Calendula özü bulunuyor. Calendula, cilt bakımı ve tedavisinde yaygın olarak kullanılan çok faydalı bir bitki. Cildi pürüzsüzleştirmede, nemlendirmede ve hatta problemli bölgeleri iyileştirmede kullanılıyor. Faydalarını okuduğumda inanamadım (daha fazla bilgi için burayı tıklayabilirsiniz).

Krem, içerisindeki calendula özlü ve vitamin&minareller ile yağlı bir his bırakmadan cildi yoğun bir biçimde nemlendiriyor. Cilde hoş bir parlaklık ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Ayrıca bir süredir sıkça kullanmama rağmen herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Gramajına ve kalitesine göre fiyatı da oldukça uygun.

Zigavus Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi'ni bana firma göndermişti ama hem Zigavus'un kendi internet sitesinde hem de eczanelerde bulabilirsiniz. Marka ve diğer ürünleri için burayı, satın almak için ise burayı tıklayabilirsiniz. Sizin de kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler,
Seher

3 Ağustos 2016 Çarşamba

A'Pieu Air Fit Cushion Fondöten

Merhabalar, 

Cushion dediğimiz süngerin içerisine ten ürününün yedirilerek ve poliüretan uygulama pufuyla birlikte kompakt bir ambalajda bulunması son zamanlarda oldukça popüler oldu. Korelilerin bulduğu ve bir süredir kullandığı bu tür ürünlerin cushion far, cushion allık, cushion ruj gibi pek çok türü var aslında ama ülkemize şimdilik çoğunlukla cushion fondöten ve BB'ler biliniyor.



A'Pieu Air Fit cushion fondöteni benim yakın bir arkadaşım Kore'den dönüşte getirmişti. Ambalajı çok şık; bebek mavisi ve gümüş renklerinde. Üstelik oldukça dayanıklı. Bir süredir çantamda taşımama rağmen ufak bir çizilme bile olmadı.


Yapısına gelecek olursak; çok ince olduğunu söyleyebilirim, bu nedenle yaza oldukça uygun. Güneş koruması da düşünülmüş: SPF 50+ ve PA +++. Yapısının ince olması nedeniyle kapatıcılığı az. Ama uygulaması o kadar rahat ki neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil. Uygulama pufu pürüzsüz ve kolay bir şekilde ürün yaymayı sağlıyor. "Fırça izi kaldı mı? Dağılmayan bir yer kaldı mı?" diye incelemenize gerek kalmıyor. Ayrıca yumuşacık bir his veriyor.  Bendeki rengi 21 numara ve tenime tam olarak uyuyor. Hassas ciltler için de uygun bir ürün. İçerisinde aloa vera ve çay ağacı özü var. Yüzde kesinlikle ağırlık yapmıyor. Bitişi ise dewy dediğimiz nemli bitiş. Bu nedenle kuru ciltler çok sevecektir. Yağlı ve karma ciltler (benim gibi) gün içerisinde parlama için önlem almalı. 

Yakın zamanda cushion ürünlerin ülkemizde de popüler olacağını düşünüyorum. Sizin cushion deneyiminiz oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim. Yine bir kore markası olan Missha'nın BB kremleri hakkında karşılaştırma yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


1 Ağustos 2016 Pazartesi

2016 | Temmuz Ayı

Zaman ne çabuk geçiyor. Yaz bitmesin derken Ağustos ayına girdik bile. Temmuz ayı zor bir aydı. Başlangıcında bayram olması ve uzun süren bayram tatili yüzümüzü güldürüp bizi sevdiklerimize kavuştursa da ayın 15'inde hepimiz üzüldük. Sözü çok uzatmadan paylaşımlarımla sizi başbaşa bırakıyorum.

Özenerek makyaj yaptığım günler oldu

Glitter ojelerden Flormar'ın 02 ve 03 numarasını haftasonları severek kullandım

Mutlu Bayramlar!

Clinique Pop Papaya rengi ruju bu ay favorilerimdendi

Kardeşimin kendi eline yaptığı henna tatoo

The Balm In the Balm of Your Hand paletini sıkça kullandım


Temmuz ayı içerisinde birçok güzel kitap okudum

Sevgiler,
Seher