24 Ocak 2016 Pazar

Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi

Cilt derim ince olduğundan genellikle peelingler kızarık bir görüntü oluşturup hassasiyetini artırıyordu. Ben de bir süredir cildime uygun hafif bir peeling arayışındaydım ve indirimde Yves Rocher'in çok sevilen kayısılı peelinginden aldım. Değerlendirmelerde arındırıcı, ışıltı veren ve cildi yormayan bir peeling olarak öne çıkıyor.


İçerisinde küçük kayısı çekirdeği tanecikleri olan, krem kıvamında bir ürün. Renginde metaliklik barındırıyor. Kapağını açar açmaz ise hoş bir kayısı kokusu duyuluyor. Uygulaması rahat ve cildi germeden kurutmadan güzel bir sonuç elde ediyorsunuz. Benim gibi cildi peelinglere karşı hassas olan kişiler için oldukça uygun.


İndirimde yaklaşık 12 TL gibi bir fiyatı vardı. Ürün 50 ml ancak uzun süre yetecek gibi gözüküyor. Çok memnun kaldım. Bitirdikçe alacaklarımdan oldu kendisi.

Sevgiler,
Seher

23 Ocak 2016 Cumartesi

Flormar Up to 7 Days Shine&Color Oje 004 Soul Kiss Rengi ve Fırça Temizleyici

Günaydınlar,

Flormarın %70'e varan indirimine kayıtsız kalamadım ve top coat ını merak ettiğim Up to 7 days shine&color oje setinden 004 numaralı Soul Kiss rengini aldım. Bir de fırça temizleyicisini denemek istedim.


Ojeye bayıldım. Çok tatlı bir somon rengi. Aşağıdaki fotoğrafta ilk günkü sürülmüş halini görebilirsiniz. Fotoğraftakinden bile daha güzel duruyor. Çok hızlı kuruması ise diğer sevdiğim özelliği oldu. Top coat hoş bir parlaklık sağlıyor.


Oje hakkında okuduğum yorumlarda kalıcılığının iyi olmadığı ve ikinci gün hemen uçlardan ve kenarlardan soyulmaya başladığı söyleniyordu. Bende ise oldukça kalıcı oldu. Aşağıdaki fotoğrafta da ojenin 4. günündeki durumunu görebilirsiniz. Parlaklığını bile kaybetmedi.


Ojeyi 2 kat uyguladım ve üzerine 1 kat top coat uyguladım. Tırmağımın tamamına homojen olarak dağılmasına dikkat ettim. Rengi, kalıcılığı ve parlaklığı ile şimdiden favori ojelerimden oldu. Fırça temizleyicisini ise henüz deneme fırsatım olmadı. En kısa zamanda da onu deneyip yorumlamak istiyorum.

İkisinin fiyatı da 4,90 TL'ydi. Flormar'ın kendi mağazasından aldım.
Sevgiler,
Seher


20 Ocak 2016 Çarşamba

Revlon Ultra HD Ruj

Merhabalar,

Bir süre önce Watsons'ta Revlon Rujlarda 1 alana 1 hediye kampanyasından aldığım rujları ancak paylaşabiliyorum. Benim seçtiğim renkler 830 Rose ve 890 Dahlia oldu. 


Rose rengi için çok hoş bir nude-pembe diyebilirim. Benim gibi açık tenlilere çok yakışacağından eminim. 


Dahlia rengi ise oldukça güzel hafif kiremitsi bir bordo. Normalde koyu renk rujlar kullanmıyorum ama kış mevsimine ve birçok sarışına yakıştırdığımdan denemek istedim. 

Dudağı çok güzel nemlendiriyorlar ve hoş parlak bir bitişe sahipler. Tabi kalıcılıkları mat rujlar gibi uzun değil ama tazelemesi oldukça kolay.  


Rujların duruşları yukarıdaki gibi. Kokusu, yapısı, dudağı yumuşacık yapması ve pürüzsüz göstermesine bayıldım. O kadar çok kullandım ki yaklaşık iki ayda Rose rengini bitirmek üzereyim.

Dolayısıyla anlaşılacağı gibi bu rujlar hemen yeni favorilerim oldu.


Revlon markasını Watsons'larda bulabilirsiniz. Fiyatı 30 TL idi, kampanya kapsamında ben ikisini 30 TL'ye almış oldum.

Sevgiler,
Seher


4 Ocak 2016 Pazartesi

Beauty Blender Makyaj Süngeri

Watsons'ın aksesuar indiriminde Beauty Blender'ların da indirime girdiğini duyunca çok övülen bu şirin süngeri hemen aldım. Beauty Blender'ların indirime girmesi çok sık görülen bir durum değil ne yazık ki. Ben pembe rengini tercih ettim; mor, kırmızı, siyah ve beyaz renkleri de mevcut.


Lateks içermemesi nedeniyle oldukça yumuşak yapıya sahip bir sünger. Kuruyken oldukça küçükmüş gibi gözükse de ıslatınca neredeyse iki katına çıkıyor. Şekli nedeniyle yüzün uygulama yapması daha zor olan dar bölgelerinde (göz altı, burun kenarı gibi) bile kolay uygulama yapmayı sağlıyor.


Kullanımı ise içi su dolu bir bardağın içine süngeri koyup, arada bir bastırarak tamamının su emdiğinden emin olana kadar bekletiyorsunuz. Boyutları yaklaşık iki katına çıkınca çıkarıp suyunu sıkıp kuru bir havlu veya mendille kuruluyorsunuz. Böylece hafif nemli ve uygulama yapmaya hazır hale gelmiş oluyor.

Veya benim daha basit kullanım şeklim; akan çeşmenin altında süngeri sıkıp gevşeterek tamamını ıslatıyorsunuz; çok kısa sürede boyutu iki katına çıkıyor. Çeşmeyi kapatıp, süngerin suyunu iyice sıkıp, kuru bir havluyla ıslaklığını alıyorsunuz. Ve uygulama yapmaya hazır.



İlk uygulamamdan itibaren çok memnun kaldım. Fondöteni çok doğal bir biçimde yayıyor. Katman, iz veya herhangi bir fazlalık oluşturmuyor. Eksi yönü ise köpüklü yıkamalarımda pembe renk veriyor.


Watsons indirimi ile 32,90 a düşen BB'ı 5 TL de Watsons puanlarımı kullanarak 27,90'a aldım.


Sevgiler,
Seher