15 Aralık 2015 Salı

Blistex Med Plus

Kış aylarında havalar da iyice soğumuşken kuruyan ve çatlayan dudaklar için önerilen bu minik kutucukla tanıştım.


İçerisinde mentol ve okaliptüs olan Blistex Med Plus, dudaklara ilk sürüldüğünde hoş bir ferahlık sağlıyor. Oldukça yoğun bir yapısı var dolayısıyla yoğun bir nem kaynağı.



Kullanım olarak dudakları kurumak için soğuğa veya güneşe çıkmadan önce sürülebilir. SPF15 içermesi de ürünü bana ayrıca sevdirdi. Yumuşacık ve pürüzsüz dudaklar için ise bence gece yatmadan önce sürmek en iyisi. Keskin bir kokusu olması ise ürünün tek dezavantajı. 


Yapısının çok yoğun olması nedeniyle ruj altlarında kullanıma çok uygun değil. Ancak kış aylarında soğuğun kurutucu etkisinden korumak için birebir. Lip balmların bir tık daha iyisi diyebilirim. 

Blistex Med Plus fiyatı12 TL. Watsons'larda bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

7 Aralık 2015 Pazartesi

Maybelline Jel Eyeliner Lasting Drama up to 24H Gel Eyeliner Noir Black

Merhabalar,

Birçok tanıdığımın uzun zamandır severek kullandığı benim de merak ettiğim bu jel eyelinerı sonunda bu haftasonu Watsons'ın %40 maskara&eyeliner indiriminden faydalanarak aldım. Bendeki Noir Black (01 Black) rengi.

 

Küçük cam kutudaki eyelinerı uygulamak için yanında bir aplikatör de var. Bu aplikatör çift uçlu; bir ucu daha ince ve kesin çizgiler uygulamak için, diğer ucu ise yayarak daha kalın ve dağınık bir görünüm elde etmek için. Ancak kalın uçla uygulama yaparken fazla dağılmaması için dikkatli olmak gerek.

Rengi çok güzel koyu bir siyah. Yapısı yumuşacık, bu nedenle uygulaması oldukça rahat. Uygulamadan sonra başka eyelinerlar gibi akma dağılma yapmıyor ve rengi değişmiyor. Hatta benim yağlı göz kapaklarımda bile herhangi bir dağılma sorunuyla karşılaşmadım. Gönül rahatlığıyla sabah sürüp akşama kadar kullanılabilir. 


Ürün hakkında okuduğum yorumlardan uzun süre kullanımda bile yapısında biraz sertleşme olduğu ancak kurumadığını öğrendim. 

Sıkça sorulan simsiyah akmayan bulaşmayan kalemlere oldukça güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Fiyatı %40 indirim ile 15TL'ye düşmüştü. Maybelline ürünlerini birçok kozmetik mağazasında bulmak mümkün.

Sevgiler,
Seher

1 Aralık 2015 Salı

Güzellik Sohbetleri-1: Popüler Güzellik Terimleri (Aralık 2015)

Merhabalar,

Gün geçmiyor ki yeni bir güzellik terimi daha türemesin. Takip etmek zor olsa da 2015 yılında en çok konuşulan, internete ve sosyal medyaya damgasını vuran terimlerden kısaca bahsedelim mi? 

1. Strobing


Yüzümüzde güneşin doğal olarak düştüğü alanlara aydınlatıcı bir ürün uygulanarak elde edilen görünümdür. Örneğin: elmacık kemikleri, kaş kemiği üzeri, alnın ortası ve burnun alt kısmı gibi. Strobinge konturün yeni hali de diyebiliriz. Aşağıdaki fotoğrafta Gigi Hadid'e uygulanan teknik (Fotoğraf: Pinterest). Bu teknikte disko topuna dönmemek için ürünleri dikkatli seçmek gerek, bir de ışık altında nasıl göründüğüne bakmadan dışarıya çıkılmamalı.


2. Baking


Bir nevi pişirmek anlamına gelen bu yöntemde yüzümüzde pudrayı pişiriyoruz. Fazlaca sürülen pudra yüzde yaklaşık 10 dakika kadar bekletiliyor ve bu zaman sonunda fazlası fırçayla uzaklaştırılıyor. Baking işlemi sonrası cilt kusursuz oluyor ve makyajımız kırışıklıkları göstermiyor. Aşağıdaki fotoğrafta Heidi Hamoud'un YouTube'da yayınladığı videosundan bir kesit görebilirsiniz. Oldukça ağır olduğundan tahmin edebileceğimiz gibi günlük kullanıma uygun değil. 


3. Kabuki Fırça


Yoğun kılları olan, genellikle fondöten, allık, pudra ve bronzlaştırıcı gibi ürünleri uygulamakta kullanılan kısa saplı fırçalardır. Özellikle Sigma'nınki (Sigma F80) oldukça meşhurdur.

4. Lob


Ünlü bob saç şeklinin daha uzununa (Long bob:lob) denmektedir. Emma Stone'a oldukça yakışıyor (Fotoğraf: Getty images).


5.Multimasking


"Çoklu maske" diyebileceğimiz bu işlemde yüzün bir kısmına bir maske uygulanırken aynı anda diğer kısmına tamamen farklı bir maske uygulanır. Örneğin; T bölgesi için yağdan arındırıcı maske uygulayıp, yanaklara gözenek sıkılaştırıcı, kalan bölgelere ise nemlendirici maske uygulamak gibi (Fotoğraf: instagram-olgalidialea). 


6. Overline


Dudak kalemini dudak çizgisinden biraz daha dışarı taşırarak çizme işlemine overline denmekte. Dudağı daha dolgun göstermek için genellikle dudak rengine yakın bir kalem seçilerek uygulanır. Daha sonra üzerine istenilen renk ruj uygulanabilir (Fotoğraf Nikki French'in YouTube kanalından).


2015 yılı bitmeden popüler olan bu terimleri kısaca anlatmaya çalıştım, umarım severek okursunuz.

Sevgiler,
Seher


23 Kasım 2015 Pazartesi

NYC Lash and Brow Transparan Maskara

Merhabalar,

Kaşları inceltmek yerine kalınlaştırmak bu günlerde oldukça popüler. Dolayısıyla kalın kaşlara şekil vermek de daha zor oluyor. Eğer kaşlar renk yoğunluğuna ihtiyaç duymuyorsa şeffaf maskaralar bu işlem için yeterli. 

Geçen haftalarda İstanbul seyahatim esnasında havaalanına biraz erken gelince kendimi Watsons'ta bulmuştum. NYC transparan maskaralardan görünce de böyle bir ürüne ihtiyacım olduğundan almıştım.


Tombul kıl fırçaya sahip olan ürün kaş sabitlemede oldukça başarılı. Fırçası sayesinde şekil vermek daha kolay oluyor, kaşları taraklı fırçalar gibi tel tel yapmıyor. Tabi transparan jel, sürdükten sonra kuruyunca biraz ağırlık yapmıyor değil ama bu tür ürünlerde karşılaşılan bir durum.

Uygun fiyatlı olması nedeniyle de tercih edilebilir, son günlerde sıkça kullanıyorum. Fiyatı yaklaşık 10 TL. Watsons'larda bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

21 Kasım 2015 Cumartesi

Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra

Merhabalar,

Yağlı veya karma ciltler için toz pudralar özellikle bazı dönemlerde vazgeçilmez olabiliyor. Parlama yapan bölgelerde fondöten üzerine uygulandığında hem parlamayı engellediklerinden hem de makyajı sabitlediklerinden oldukça kullanışlı ürünler. Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra ise %100 doğal mineral içerikli olması nedeniyle ilgimi çeken bir ürün oldu. 


Bendeki 200 - Teint clair rengi. Ten rengim oldukça açık olduğundan bu renk bana ancak yazın biraz bronzlaştığım zamanlarda tam uygun oluyor. Çok yumuşak ve hafif yapılı olan pudra, fazla kapatıcılık gerektirmeyen durumlarda tek başına da kullanılabilir. 


Ambalajı küçük olmasına rağmen kolay kolay bitecek gibi gözükmüyor. İçerisindeki ışıltılar ise cilde olduça güzel bir parlaklık veriyor. Çoğu pudranın aksine ciltte sağlıklı ve canlı bir görüntü oluşturuyor. Hassas ciltlere de uygun olması nedeniyle tercih edilebilir bir ürün.

Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra'ya Yves Rocher mağazalarından veya online sitesinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı, mevcut %20 indirimle 52 TL.

Diğer pudra incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.


Sevgiler,
Seher

19 Kasım 2015 Perşembe

Flormar Camouflage Palet Concealer

Merhabalar,

Renk düzeltici (color corrector) kremleri duymayan yoktur. Bu kremler problemli bölgelerdeki renk farklılıklarını renk teorisine göre nötürlemek için kullanılır. Bildiğiniz gibi üç adet temel renk bulunmaktadır; kırmızı, sarı ve mavi. Bir rengin tamamlayıcısı diğer renkler olmaktadır. Dolayısıyla sarı rengin tamamlayıcısı diğer iki rengin bileşimi olan mordur. Bu mantıkla renk farklılıklarına göre color corrector kremlerin kullanılışı aşağıdaki gibidir.

Göz çevresindeki mor koyu halkalar için sarı,
Sivilce ve kızarıklık gibi kırmızı bölgeler için yeşil,
Solgun ve sarı görünümlü alanlar için ise mor
Yeşilimsi duran bölgeler için de kırmızı renk kullanılmaktadır.


Ayrı ayrı tüm renklerdense Flormar'ın Camouflage Palet'ini almak bana çok cazip geldi. Bu palette renk düzeltmeye yönelik tüm renkler mevcut, ayrıca ilave olarak açık sedefli bir renk de var.




Benim kullanım şeklim:

Açık sedefli rengi aydınlatıcı olarak,
Bej rengi sarı rengin kullanılması gereken mor bölgelerde,
Pembe rengi kırmızıya alternatif olarak yeşil tonda duran bölgelerde (damar üstleri),
Yeşil rengi kızarık alanlar ve sivilce üzerlerindeki kusurları kapatmada,
Lila rengi ise mora alternatif olarak solgun ve sarı duran bölgelerde.


Paletin içerisinde kendi fırçası var ancak daha iyi dağıtmak için elle yaymayı tercih ediyorum. Öncesinde ise cildimi nemlendiriyorum. Yoksa çok iyi dağılmıyor. Çok yoğun sürmektense tampon hareketlerle nokta nokta uygulamakta fayda var.


Çok sık kullandığım bir palet olmasa da acil durumlarda kurtarıcı olabiliyor. Paleti flormar online sitesinden veya Flormar mağazalarından alabilirsiniz, fiyatı yaklaşık 25 TL.

Sevgiler,
Seher








8 Kasım 2015 Pazar

La Roche-Posay Rosaliac CC Krem

La Roche-Posay ürünleri ile cildi çok hassas olan yakın arkadaşım sayesinde tanıştım. Bu CC Krem kızarıklıkları kapatmayı ve cilt tonunu eşitlemeyi vaad ediyor. Ürün 50 ml'lik pompalı plastik bir şişede geliyor ve ambalajı aşağıdaki gibi.


Yapısı oldukça yumuşak olduğundan cilt üzerinde dağılımı homojen. Günlük kullanıma uygun doğal bir görünüm sunuyor ve cildi güzel nemlendiriyor. Dezavantajı ise sadece tek renge sahip olması diyebilirim. Benim tenim çok açık olduğundan yüzümün bazı bölgelerinde bir ton koyu durdu. Satın almadan önce testerını alıp denemekte fayda var.

La Roche-Posay ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz. Rosaliac CC Krem fiyatı yaklaşık 70 TL. Özellikle hassas ciltler ve kızarıklıklar için ideal.

Sevgiler,
Seher



6 Kasım 2015 Cuma

Maybelline Baby Lips Peach Kiss 030

Merhabalar,

Maybelline'in Baby Lips serisini sanıyorum bilmeyen yoktur. Günümüzün Nivea Lip Balm'ları haline geldiler. Ben bu seriden Peach Kiss rengini kullanıyorum. İçerisindeki mikro simler gün ışığında ışıldıyor ve lip balm yapışkan olmayan güzel bir nemlendirme sağlıyor. Kendisi şeftali tonlarında bir görüntüye sahip olsa da dudağa renk vermiyor.



Ben bu ürünü genellikle yazın kullanıyorum. Dudaklarımın daha çok neme ihtiyaç duyduğu soğuk kış aylarında nemlendiriciliğini yeterli bulmuyorum ve kışın Blistex Lip Tone kullanıyorum. Detaylı bilgiye daha önce yazmış olduğum buradaki yazıdan ulaşabilirsiniz.

Siz Maybelline Baby Lips'in hangi rengini kullanıyorsunuz? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.

Sevgiler,
Seher

4 Kasım 2015 Çarşamba

Pure Beauty CC Krem

Merhabalar,

Uzun zamandır Pure Beauty'nin CC kremin methini duyuyordum ama elimdeki ürünlerin fazlalığından dolayı alıp deneme fırsatım olmamıştı. Kardeşim bir alışverişi sırasında Watsons kartın yanında verdikleri indirim kuponlarını kullanıp bu ürünü de almış. Ben de ondan deneyip memnun kalınca daha sonra kendime aldım. 


Ambalajı oldukça şık, çiçek kokusunu da çok sevdim. Bendeki rengi Ivory. Ten rengim çok açık olduğu için bu rengi tercih ettim. Buğday ve esmer tenliler için ise Natural rengi mevcut. İçerisindeki SPF 30'dan dolayı cildi biraz daha beyaz gösteriyor, bu nedenle bir süre deneyip farklı ışıklarda duruşunu görmekte fayda var.

Pure Beauty'nin CC kremi uzunca bir süre (neredeyse 2 ay) severek kullandım. Zamanla benim cildimde belki de sonbaharın etkisiyle kuruluk yarattı. Bazı günlerde pul pul bir görüntü oluşturdu. Bu nedenle şimdi kullanmaya ara verdim. Kardeşim hala severek kullanıyor ve bu tür şikayetleri olmadı.

Pure Beauty CC kremi Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 27 TL. Bazen bir ürün alana bir adet hediye kampanyası oluyor. Ayrıca Watsons kartın yanındaki minik kupon da kullanılabilir.




Sevgiler,

Seher

3 Kasım 2015 Salı

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Merhabalar,

Aydınlatıcılar ile yeni tanıştım diyebilirim. Daha önceleri günlük makyajımda tercih etmezken, son zamanlarda sıkça kullanmaktan yüzümün hangi bölgelerinde güzel durduğunu keşfettim. Böylece günlük makyaj rutinimin bir parçası haline geldiler. Son zamanlardaki favorim ise The Balm'ın ünlü Mary Lou Manizer'ı. Ambalajı oldukça şirin ve sağlam.


Yapısına gelince; sarı alt tonlu olan bu aydınlatıcının pigmentasyonu oldukça yüksek. Fırçaya çok fazla ürün almaya gerek kalmadan oldukça güzel bir parlaklık sağlıyor. Elmacık kemiklerimin üst kısımlarına, burnumun üzerine ve göz pınarlarıma uyguluyorum. Kendimi soluk hissettiğim bazı günlerde ise çeneme ve alnıma da biraz fırçayı değdiriyorum. 


Yukarıdaki fotoğrafta da görüleceği üzere az miktarda ürün kullandığınızda bile oldukça hoş bir aydınlık sağlıyor. The Balm ürünlerine Gratis'lerden ulaşabilirsiniz. Daha önce yazmış olduğum The Balm Rockstar Palette incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz. Kendisi Mary Lou'ya benzeyen bir aydınlatıcı olan Disco Disco'yu da içeriyor. 

Sevgiler,
Seher

1 Kasım 2015 Pazar

Rimmel London Stay Matte Transparan Pudra

Merhabalar,

Rimmel London'ın en başarılı ürünlerinden biri olan ve herkes tarafından bilinen Stay Matte Transparan Pudra benim de T bölgemde kullandığım bir ürün. Uzun zaman önce almıştım ve de sıkça kullanmama rağmen azalmadı. Kullananlar genelde ambalajının dayanıksızlığından ve ilk düşmede hemen kırılmasından bahsetmişler. Neyse ki ben böyle bir durumu henüz yaşamadım.


Renksiz ve kokusuz, yapısı da oldukça ince. Transparan olması nedeniyle ten makyajının üzerineparlayan bölgelere kullanmak için birebir. Her renk makyaj ile kolaylıkla uyum sağlıyor. T bölgesinin yanı sıra göz çevresini sabitlemede de kullanılabilir.

Stay Matte Transparan Pudra'yı yaklaşık 16 TL gibi uygun bir fiyat ile Watsons'larda bulabilirsiniz. Rimmel London markasına ait severek kullandığım Match Perfection concealer hakkındaki yazıma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


30 Ekim 2015 Cuma

The Balm Hot Mama

Merhabalar,

The Balm'ın bu güzel allığı çok sevdiğim bir ürün. Kutusu oldukça şirin olan allık, magnetli kapağa sahip ve aynası ile çok kullanışlı. Ambalajı oldukça sağlam; uzun zamandır çantamda taşımama rağmen dağılmadı.


Renk olarak şeftali-pembe tonlarında ve oldukça kalıcı. Pigmentasyonu orta olan Hot Mama'nın içerisindeki ışıltılar yanaklara çok hoş bir parlaklık veriyor.  Hem açık hem de koyu renk cilde sahip olanlar rahatlıkla kullanabilir.

Tanıştığım zamandan beri makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu. Günlük makyajımda da sıkça kullanıyorum ve bu allığı kullandıktan sonra aydınlatıcı kullanmaya ihtiyaç kalmıyor. 


Hot Mama'yı Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. İndirimleri takip etmekte fayda var. Muhakkak deneyin derim.

Sevgiler,
Seher

29 Ekim 2015 Perşembe

Rimmel London Match Perfection Concealer 010 Ivory

Merhabalar,

Bu yazımda Rimmel London markasına ait severek kullandığım (fotoğraflardan görülebileceği üzere) uygun fiyatlı concealerı Match Perfection'dan bahsetmek istiyorum. Ürün tüp şeklinde ve fırça uçlu. Ben çok açık tenli olduğum için 010 Ivory rengini almıştım ve rengi tenimle oldukça uyumlu. 


Ürünün yapısı oldukça güzel, rahatsız edici bir kokusu yok. Kapatıcılığı orta düzeyde ve göz altlarım çok problemli olmadığından benim için oldukça yeterli oldu. Ürünün fırça uçlu olması başta kullanımında biraz zorluk yaratsa da alıştıkça kolaylaşıyor. 


Rimmel London Match Perfection Concealer fiyatının uygunluğu ve performansının yüksekliği nedeniyle muhakkak denenmesi gereken bir ürün. Watsons'larda bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

28 Ekim 2015 Çarşamba

The Balm Rockstar Palette Balm Jovi

The Balm Rockstar Palette oldukça kullanışlı ve yanınıza alacağınız birkaç fırça ile neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte.



Öncelikle ambalajından bahsetmek gerekirse oldukça ince ve hafif. Kolaylıkla açılabilen magnetli alt ve üst kapağının kullanımı çok rahat. Üstelik sarı renkli olması da insana enerji veriyor. Paletin üst kapağındaki kalp şeklindeki ayna da çok şirin ve kullanışlı.


Palet 12 adet far, 1 adet aydınlatıcı, 1 adet allık ve 2 adet rujdan oluşuyor. Farların pigmentasyonu çok güzel bazıları simli bazıları değil. Farlardan benim günlük hayatta sık kullandıklarım Metal-ica (göz pınarlarını aydınlatmak için harika), Adagio, Iron Maid-in ve Third Eye Blinded. Koyu göz makyajı için elimin en çok gittiği farlar ise Alice Cooper, The Stroke ve Moderato.


Aydınlatıcı olarak ise ünlü Mary Lou'ya benzeyen Disco Disco karşımıza çıkıyor. Sanırım güzelliğinden bahsetmeye gerek yok, sıkça kullanıyorum. Allık ise yine sıkça kullandığım ürün, çok hoş bir renge sahip. Rujlara gelince; Milly ve Vanilly isimli bu şirin rujlardan Milly daha pembe ve açık renkli, Vanilly ise kırmızı renge sahip. Yapıları oldukça yumuşak ve sürümleri kolay ancak kalıcılıkları çok da iyi değil. Açıkçası paletin bu kısmını pek kullanmıyorum. 



Palet ile yapılabilecek örnek makyaj önerilerini içeren alt kısım oldukça güzel bir fikir olmuş, ilerleyen zamanlarda denemeyi düşünüyorum.


The Balm ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ben %50 indirimdeyken almıştım. Takip etmekte fayda var.

Sevgiler,
Seher

25 Ekim 2015 Pazar

Fragnant Flowers Travel Gift Set

Merhabalar,

Kardeşimin bana aldığı bu sevimli setten kısaca bahsetmek istedim. Kutusu çok şık olan bu set; duş jeli, banyo tuzu ve vücut losyonundan oluşuyor. Lavanta kokusunu çok sevdiğim için bu ürünlere bayıldım. Tatilde yanımda götürüp bol bol kullandım.



Vücut losyonu çok güzel bir nemlendirme sağlıyor. Banyo tuzu ise hoş kokusu ile harika. Duş jeli çok fazla köpürmüyor ama yine de sevdim. 

Kardeşim Watsons'tan almış ama benzer setlere birçok yerde rastlamak mümkün. Buna benzer küçük seyahat ürünleri tatilde çok kurtarıcı olabiliyor. Ne dersiniz? 

Sevgiler,
Seher

NYC Applelicious Glossy Lip Balm


Bir Watsons alışverişim sırasında bu ortası elma şekilli balmlara rastladım. Çok uygun olan fiyatları nedeniyle denemek için dört tane alıp sepete attım.


Ortasındaki elma şeklinde olan kısımlar dudaklara nem sağlarken, kenarındaki renkli kısımlar da renk veriyor. Ayrıca hoş bir elma kokusuna sahipler.

Benim aldıklarım 358 Garnet Gala, 356 Big Apple Red ve 355 Applelicious Pink. Renkler dudakta çok yoğun durmuyor. Rahatlıkla birkaç kat uygulanabilir. Garnet Gala daha nude ve doğal. Big Apple Red ve Applelicious Pink ise hafif bir renk dokunuşu için ideal.



Yine de uygun fiyatıyla denemeye ve kullanmaya değecek bir ürün. Eğer sizin de deneyimleriniz varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.

Sevgiler,
Seher

24 Ekim 2015 Cumartesi

Estée Lauder Sumptuous Mascara ve Double Wear Concealer

Merhabalar,

Estée Lauder Sumptuous Mascara ve Double Wear Concealer hem maskara hem de concealerdan oluşuyor. İkisi bir arada bir ürün olduğundan oldukça kullanışlı. Maskara siyah renkli, konik fırça şeklinden dolayı kullanımı kolay. Concealer ise ince yapısından dolayı çizgilere dolmuyor. Benim göz altlarım çok problemli olmadığından sadece renk eşitlemek için kullandım ve kapatıcılığından oldukça memnun kaldım.




Estée Lauder'ın online sitesinden online özel fiyatıyla 29 TL'ye satın almıştım. Yanında ise üç adet seyahat boy ürün ücretsiz gelmişti: 5 ml Resilience Lift krem, 5 ml Revitalizing Supreme krem ve Advanced Night Repair Serum 7 Günlük Bakım Paketi (7 x 1,5 ml). Bu deneme boy ürünlerden de çok memnun kaldım. Revitalizing Supreme krem bitti ama kutusunu atmadım. El kremimden koyup, çantamda taşıyorum.

Sevgiler,
Seher

Blistex Lip Tone

Merhabalar,

Bloguma uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım Blistex Lip Tone dudak nemlendiricisi ile başlıyorum. Bu ürün renkli nemlendiriciler gibi yoğun bir renk vermiyor. Sürdüğünüz anda dudak tonunuza uygun bir biçimde çok doğal bir renk vererek dudaklarınızı nemlendiriyor. İlginç bir biçimde bende farklı dururken esmer bir arkadaşımda rengi daha farklı duruyor. Yani vaadini gerçekleştiren bir ürün. 


Dudağınıza sürdüğünüz anda hafif bir mentol aroması ile dudaklarınızı canlandırıyor. Verdiği rengin doğallığı nedeniyle ruj sürmek istemediğinizde veya günlük kullanımda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Nemlendiriciliği ve kokusu gayet güzel. Özellikle kış aylarında rahatlıkla kullanılabilir. SPF15 içermesi ise ayrıca beğendiğim bir özelliği.

Ben bir arkadaşıma yurt dışından aldırmıştım ama eczanelerde, Watsons ve Gratis'lerde bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher