30 Ekim 2015 Cuma

The Balm Hot Mama

Merhabalar,

The Balm'ın bu güzel allığı çok sevdiğim bir ürün. Kutusu oldukça şirin olan allık, magnetli kapağa sahip ve aynası ile çok kullanışlı. Ambalajı oldukça sağlam; uzun zamandır çantamda taşımama rağmen dağılmadı.


Renk olarak şeftali-pembe tonlarında ve oldukça kalıcı. Pigmentasyonu orta olan Hot Mama'nın içerisindeki ışıltılar yanaklara çok hoş bir parlaklık veriyor.  Hem açık hem de koyu renk cilde sahip olanlar rahatlıkla kullanabilir.

Tanıştığım zamandan beri makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu. Günlük makyajımda da sıkça kullanıyorum ve bu allığı kullandıktan sonra aydınlatıcı kullanmaya ihtiyaç kalmıyor. 


Hot Mama'yı Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. İndirimleri takip etmekte fayda var. Muhakkak deneyin derim.

Sevgiler,
Seher

29 Ekim 2015 Perşembe

Rimmel London Match Perfection Concealer 010 Ivory

Merhabalar,

Bu yazımda Rimmel London markasına ait severek kullandığım (fotoğraflardan görülebileceği üzere) uygun fiyatlı concealerı Match Perfection'dan bahsetmek istiyorum. Ürün tüp şeklinde ve fırça uçlu. Ben çok açık tenli olduğum için 010 Ivory rengini almıştım ve rengi tenimle oldukça uyumlu. 


Ürünün yapısı oldukça güzel, rahatsız edici bir kokusu yok. Kapatıcılığı orta düzeyde ve göz altlarım çok problemli olmadığından benim için oldukça yeterli oldu. Ürünün fırça uçlu olması başta kullanımında biraz zorluk yaratsa da alıştıkça kolaylaşıyor. 


Rimmel London Match Perfection Concealer fiyatının uygunluğu ve performansının yüksekliği nedeniyle muhakkak denenmesi gereken bir ürün. Watsons'larda bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

28 Ekim 2015 Çarşamba

The Balm Rockstar Palette Balm Jovi

The Balm Rockstar Palette oldukça kullanışlı ve yanınıza alacağınız birkaç fırça ile neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte.



Öncelikle ambalajından bahsetmek gerekirse oldukça ince ve hafif. Kolaylıkla açılabilen magnetli alt ve üst kapağının kullanımı çok rahat. Üstelik sarı renkli olması da insana enerji veriyor. Paletin üst kapağındaki kalp şeklindeki ayna da çok şirin ve kullanışlı.


Palet 12 adet far, 1 adet aydınlatıcı, 1 adet allık ve 2 adet rujdan oluşuyor. Farların pigmentasyonu çok güzel bazıları simli bazıları değil. Farlardan benim günlük hayatta sık kullandıklarım Metal-ica (göz pınarlarını aydınlatmak için harika), Adagio, Iron Maid-in ve Third Eye Blinded. Koyu göz makyajı için elimin en çok gittiği farlar ise Alice Cooper, The Stroke ve Moderato.


Aydınlatıcı olarak ise ünlü Mary Lou'ya benzeyen Disco Disco karşımıza çıkıyor. Sanırım güzelliğinden bahsetmeye gerek yok, sıkça kullanıyorum. Allık ise yine sıkça kullandığım ürün, çok hoş bir renge sahip. Rujlara gelince; Milly ve Vanilly isimli bu şirin rujlardan Milly daha pembe ve açık renkli, Vanilly ise kırmızı renge sahip. Yapıları oldukça yumuşak ve sürümleri kolay ancak kalıcılıkları çok da iyi değil. Açıkçası paletin bu kısmını pek kullanmıyorum. 



Palet ile yapılabilecek örnek makyaj önerilerini içeren alt kısım oldukça güzel bir fikir olmuş, ilerleyen zamanlarda denemeyi düşünüyorum.


The Balm ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ben %50 indirimdeyken almıştım. Takip etmekte fayda var.

Sevgiler,
Seher

25 Ekim 2015 Pazar

Fragnant Flowers Travel Gift Set

Merhabalar,

Kardeşimin bana aldığı bu sevimli setten kısaca bahsetmek istedim. Kutusu çok şık olan bu set; duş jeli, banyo tuzu ve vücut losyonundan oluşuyor. Lavanta kokusunu çok sevdiğim için bu ürünlere bayıldım. Tatilde yanımda götürüp bol bol kullandım.



Vücut losyonu çok güzel bir nemlendirme sağlıyor. Banyo tuzu ise hoş kokusu ile harika. Duş jeli çok fazla köpürmüyor ama yine de sevdim. 

Kardeşim Watsons'tan almış ama benzer setlere birçok yerde rastlamak mümkün. Buna benzer küçük seyahat ürünleri tatilde çok kurtarıcı olabiliyor. Ne dersiniz? 

Sevgiler,
Seher

NYC Applelicious Glossy Lip Balm


Bir Watsons alışverişim sırasında bu ortası elma şekilli balmlara rastladım. Çok uygun olan fiyatları nedeniyle denemek için dört tane alıp sepete attım.


Ortasındaki elma şeklinde olan kısımlar dudaklara nem sağlarken, kenarındaki renkli kısımlar da renk veriyor. Ayrıca hoş bir elma kokusuna sahipler.

Benim aldıklarım 358 Garnet Gala, 356 Big Apple Red ve 355 Applelicious Pink. Renkler dudakta çok yoğun durmuyor. Rahatlıkla birkaç kat uygulanabilir. Garnet Gala daha nude ve doğal. Big Apple Red ve Applelicious Pink ise hafif bir renk dokunuşu için ideal.



Yine de uygun fiyatıyla denemeye ve kullanmaya değecek bir ürün. Eğer sizin de deneyimleriniz varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.

Sevgiler,
Seher

24 Ekim 2015 Cumartesi

Estée Lauder Sumptuous Mascara ve Double Wear Concealer

Merhabalar,

Estée Lauder Sumptuous Mascara ve Double Wear Concealer hem maskara hem de concealerdan oluşuyor. İkisi bir arada bir ürün olduğundan oldukça kullanışlı. Maskara siyah renkli, konik fırça şeklinden dolayı kullanımı kolay. Concealer ise ince yapısından dolayı çizgilere dolmuyor. Benim göz altlarım çok problemli olmadığından sadece renk eşitlemek için kullandım ve kapatıcılığından oldukça memnun kaldım.




Estée Lauder'ın online sitesinden online özel fiyatıyla 29 TL'ye satın almıştım. Yanında ise üç adet seyahat boy ürün ücretsiz gelmişti: 5 ml Resilience Lift krem, 5 ml Revitalizing Supreme krem ve Advanced Night Repair Serum 7 Günlük Bakım Paketi (7 x 1,5 ml). Bu deneme boy ürünlerden de çok memnun kaldım. Revitalizing Supreme krem bitti ama kutusunu atmadım. El kremimden koyup, çantamda taşıyorum.

Sevgiler,
Seher

Blistex Lip Tone

Merhabalar,

Bloguma uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım Blistex Lip Tone dudak nemlendiricisi ile başlıyorum. Bu ürün renkli nemlendiriciler gibi yoğun bir renk vermiyor. Sürdüğünüz anda dudak tonunuza uygun bir biçimde çok doğal bir renk vererek dudaklarınızı nemlendiriyor. İlginç bir biçimde bende farklı dururken esmer bir arkadaşımda rengi daha farklı duruyor. Yani vaadini gerçekleştiren bir ürün. 


Dudağınıza sürdüğünüz anda hafif bir mentol aroması ile dudaklarınızı canlandırıyor. Verdiği rengin doğallığı nedeniyle ruj sürmek istemediğinizde veya günlük kullanımda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Nemlendiriciliği ve kokusu gayet güzel. Özellikle kış aylarında rahatlıkla kullanılabilir. SPF15 içermesi ise ayrıca beğendiğim bir özelliği.

Ben bir arkadaşıma yurt dışından aldırmıştım ama eczanelerde, Watsons ve Gratis'lerde bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher